logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Elektrické high-tech radiátory zajistí energeticky účinné vytápění

Nový elektrický radiátor Zehnder Fare Tech poskytuje alternativní řešení pro vytápění novostaveb i renovovaných objektů, které může být využito jako doplnění ostatních topných systémů nebo jako samostatný systém vytápění.

Uplatní se například v nízkoenergetických novostavbách s velmi malou potřebou tepla a ve spojení s komfortním větráním s rekuperací tepla, kde se již sotva vyplatí investice do tradičního teplovodního topného systému.


Díky své elegantně prohnuté přední části vyřazuje příjemné sálavé teplo optimálně do prostoru. Čelní plocha z obzvláště vodivého a antikorozního hliníku navíc zajišťuje tepelný komfort ve velice krátkém čase. Jeho inteligentní regulace s ukazatelem spotřeby energie jakož i externím teplotním senzorem zaručuje neustále ekonomický provoz.


LCD displej umožňuje komfortní, přesné nastavení teploty jakož i tři předem nastavené topné programy. Integrovaná regulace pozná každou změnu teploty. Pokud je například delší dobu otevřené okno, radiátor se ihned automaticky vypne. Jakmile je okno opět zavřené, vrátí se Zehnder Fare Tech do nastaveného provozního režimu.

Zehnder Fare Tech je k dodání o výšce 575 mm v sedmi délkách od 407 mm do 1280 mm s příslušným tepelným výkonem od 300 do 2000 Watt ve všech více než 51 brilantních barevných odstínech Zehnder.


Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.