logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Průmyslový developer Panattoni Europe staví novou halu v České Lípě

V areálu společnosti Bombardier Transportation Czech Republic byla zahájena výstavba haly o velikosti 4 200 m2, která bude sloužit ke svařování podskupin a vozových skříní železničních vagónů.

Reklama

Společnost Bombardier Transportation Czech Republic se na developera Panattoni Europe obrátila v návaznosti na úspěšnou spolupráci v Polsku, kde již výstavba momentálně vrcholí. Hala o velikosti 20 000 m2 roste nedaleko Vratislavi od loňského srpna.

Jedná se o klasický projekt „na klíč“, v němž developer staví přesně podle představy klienta a do jeho vlastnictví. Stavební práce v českolipském areálu společnosti začaly již na konci loňského roku a měly by být ukončeny letos v květnu. Společnost Bombardier Transportation Czech Republic je součástí sítě výrobních závodů, které se nacházejí ve více než 60 zemích světa. V ČR vyrábí svařované komponenty pro regionální a příměstské vlaky.

©kosmos111-Fotolia.com
©kosmos111-Fotolia.com

Panattoni Europe se liší od jiných developerů tím, že staví průmyslové nemovitosti také na klíč a do vlastnictví. Výhodou tohoto přístupu je, že maximálně vychází vstříc specifickým požadavkům klienta, který díky tomu může zvolit nejlepší lokaci a formu investice a mimo jiné i ušetřit na investičních a provozních nákladech,“ sdělil generální ředitel Panattoni Europe pro ČR a Slovensko Pavel Sovička.

V minulosti již v ČR tímto způsobem vybudovala průmyslové budovy například pro GM Electronic, HP Tronic, Simoldes Plasticos, Steelcase či Johnson Controls.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.