logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Profitujte z vysoké účinnosti kogeneračních jednotek Bosch. A hned dvojnásobně

Rostoucí ceny energií zatěžují nejen zvýšením nákladů na vytápění, ale také na el. energii. S kogeneračními jednotkami Bosch můžete proto šetřit energii hned dvakrát. Vaše investice do kogenerační jednotky Bosch se vrátí již po několika letech.

Výkon, se kterým můžete počítat

Kogenerační jednotky Bosch jsou k dispozici s výkony v rozmezí od 19 do 400 kWel. Primární úspora energie ve srovnání s konvenčním řešením může být až 40 %. Naše kogenerační jednotky dosahují celkové účinnosti až 105 %.

Pro srovnání: V případě konvenční dodávky elektrické energie z elektrárny a tepla z kotelny je dosaženo celkové účinnosti pouze 56%. Na základě vysoké účinnosti se Vaše investice zaplatí již za několik let.

Naše kogenerační jednotky jsou rovněž vysoce spolehlivé. To znamená, že těžíte nejen z nízkých energetických nákladů, ale také ze spolehlivé dodávky tepla a elektrické energie.

Kogenerační jednotky Bosch s výkony od 19 do 400 kW<sub>el</sub>
Kogenerační jednotky Bosch s výkony od 19 do 400 kWel

Bosch Termotechnika s.r.o. - Průmyslové kotle
logo Bosch Termotechnika s.r.o. -  Průmyslové kotle

Společnost Bosch Termotechnika s.r.o. vyrábí a dodává: průmyslové kotle parní, horkovodní, teplovodní, kotle na biomasu a dále komponenty, příslušenství kotlů, příslušenství kotelny a náhradní díly ke kotlům. Naše služby: prodej, uvádění do provozu, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.