logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

AKCENTA prodala 100 % podíl X Energii

Finanční skupina AKCENTA prodala 100 % podíl společnosti AKCENTA ENERGIE. Novým vlastníkem se stala společnost X Energie.

Reklama

Dosavadní smlouvy i podmínky dodávek elektřiny a zemního plynu zůstávají v platnosti. Pro zákazníky připravujeme rozšíření zákaznického servisu včetně přístupu do webové kanceláře, jejímž prostřednictvím bude možné jednoduše z pohodlí kanceláře nebo domova spravovat smlouvy a zákaznické účty.

Zprávy o nákupu společností jsou nyní poměrně časté, prakticky pokaždé v něm hraje úlohu kupujícího společnost, která se "proslavila" podomním prodejem. Právě ten již delší dobu nepřináší zisk nových odběrných míst, lidé jsou opatrnější. Nákup menších dodavatelů je prakticky jedinou cestou, jak v této době poměrně rychle zajistit růst obchodního podílu na energetickém trhu.

Nedávno oznámila podobný krok společnost Bohemia Energy. Zákazníkům tyty změny s jistotou přinesou jedno: na zlevnění mohou zapomenout. Současně se zprávou o převzetí se na stránkách Akcenty objevila informace, že zlevňovat nebude.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.