logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové ventilační tepelné čerpadlo NIBE na FOR THERM

Na největším veletrhu vytápění FOR THERM 2015 představila společnost Družstevní závody Dražice, největší český výrobce ohřívačů vody a výhradní dovozce tepelných čerpadel NIBE pro Českou republiku a Slovensko, hned dvě žhavé novinky.

První z nich je ventilační tepelné čerpadlo NIBE F135, které bylo vyvinuto pro ohřev teplé vody s nízkými náklady. Vyznačuje se topným výkonem až 1,42 kW, nízkoenergetickým provozem oběhového čerpadla a maximální hladinou akustického výkonu 47 dB. Využívá energii z vypouštěného odpadního vzduchu, kterou ohřívá vodu v externím zásobníku. Tepelné čerpadlo je dále vybaveno regulátorem, který umožňuje komfortní řízení, hospodárný a bezpečný provoz a veškeré informace o provozních časech a všech teplotách zobrazuje na přehledném barevném displeji.

Dalším zajímavým exponátem je nová generace inteligentního elektrického ohřívače vody OKHE SMART, jednoho z mála, který se řadí do energeticky úsporné třídy B a je vůbec prvním ve své třídě na českém trhu, jenž může být dálkově řízený pomocí aplikace v chytrém telefonu či tabletu. V letošním ročníku soutěže Grand Prix získala tato novinka jako jeden ze šesti vybraných výrobků čestné uznání odborné poroty.



Elektrický ohřívač vody OKHE SMART

Ventilační tepelné čerpadlo F135


DRUŽSTEVNÍ ZÁVODY DRAŽICE - strojírna, s. r. o.
logo DRUŽSTEVNÍ ZÁVODY DRAŽICE - strojírna, s. r. o.

Značka DZ Dražice, která existuje již od roku 1956, je Vaší zárukou kvality, výkonu a hodnoty ohřívače vody. Základem filosofie společnosti DZ Dražice je spokojenost zákazníků s našimi ohřívači vody. Právě tato spokojenost patří mezi hlavní důvody věrnosti ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.