logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Koupelnový radiátor Zehnder Impa

Společnost Zehnder představuje nový koupelnový radiátor Zehnder Impa, pro který je charakteristický jednoduchý pravoúhlý tvar.

Designový radiátor Zehnder Impa má prostý obdélníkový tvar a konstrukci z přesných, dokonale svařených ocelových vodorovných (20 x 20 mm) a svislých (40 x 40 mm) sběrných trubek čtvercového průřezu.

Z praktického hlediska slouží moderní koupelnový radiátor především k sušení a nahřívání ručníků. Předností radiátoru Zehnder Impa je větší vzdálenost tělesa od zdi, díky čemuž lze na něj snadněji zavěšovat ručníky a osušky. Další vychytávkou je upevnění radiátoru ke zdi pomocí nenápadných kovových konzolí, které jsou skryté za svislými sběrnými trubkami, ve shodném čtvercovém provedení, a nic tak nebrání pohodlnému zavěšení ručníků. Kvalitu tohoto radiátoru švýcarské značky Zehnder podtrhuje 5-letá záruka na celý výrobek.

Radiátory Zehnder Impa je možné instalovat pro teplovodní i kombinované vytápění. Vysokou kvalitu zaručuje 2-složkové lakování v nadčasové bílé barvě nebo vysoce jakostní chromované provedení. Na teplovodní vytápění lze připojit pomocí sady designových ventilů čtvercového tvaru. Tam, kde není ústřední topení, lze využít provedení radiátoru pro čistě elektrický provoz s vestavěnou elektrickou topnou tyčí DBM s možností regulace teploty topného média ve čtyřech režimech provozunebo pomocí časového spínače lze nastavit 2 hodinový ohřev na plný výkon 70 °C s možností cyklického opakování po 24 hodin. Jednoduché ovládání se nachází přímo na topné tyči.

Zehnder Impa - ceník a technické údaje (pdf)
Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.