logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Školení práce ve výškách v multifunkčním školícím centru Polygon

Singing Rock je předním světovým výrobcem osobních ochranných pracovních prostředků pro zajištění pracovníků ve výškách a nad volnou hloubkou. Nově nabízí i naprosto ojedinělé multifunkční školící centrum Polygon.

Reklama


Celá řada konkrétních simulací umožňuje bezpečně si v centru Polygon vyzkoušet správné technické postupy pro zajištění při výškových pracích.

"Pro školení výškových pracovníků je Polygon využíván od sklonku léta 2008. Za tu dobu prošlo našimi školícími a vzdělávacími programy několik tisíc pracovníků pohybujících se ve výškách. Tato zařízení vytvářejí ideální podmínky pro poskytování školení bezpečnosti a ochrany zdraví pro práce ve výškách a nad volnou hloubkou," říká Jiří Hrdina, jednatel společnosti.

Kvalifikovaní lektoři v centru Polygon

Polygon team tvoří lektoři, kteří své zkušenosti získali a získávají díky dennodennímu pohybu ve výškách na různých místech a v různých pracovních oborech či situacích.
Díky přímé vazbě na vývojové oddělení a výrobu Singing Rocku jsou odborníky i v oblasti výroby osobních ochranných pracovních prostředků proti pádu z výšky, které se využívají pro zajištění osob ve výškách a nad volnou hloubkou.

"Naši lektoři si pravidelně zvyšují kvalifikaci ve speciálních kurzech, zúčastňují se často jako organizátoři workshopů, veletrhů, závodů po celém světě a díky tomu mají ucelený přehled a patřičnou dávku zkušeností v oboru prací ve výškách," uzavírá Jiří Hrdina.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.