logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak začít s BIM aneb moderní způsoby spolupráce - Pozvánka na mini-seminář

Pro velký zájem o témata BIM otevřela společnost Callida, s.r.o. nové termíny mini-semináře, zaměřeného na tuto problematiku. Proběhne 29. a 30. 1. 2015 od 10 do 13 hodin v Praze. Účast je bezplatná.

Přihlaste se na odborný mini-seminář, zaměřený na problematiku BIM. Dozvíte se, jak funguje BIM ve světě a v ČR, jaké jsou funkční nástroje BIM – BIM HUB, kde a jak BIM přináší úspory nákladů, jak začít s BIM a kudy vede cesta k úspěšné implementaci a mnoho dalšího.

Během příjemného dopoledne na mini semináři získáte praktické informace a můžete s námi diskutovat o tom, jak se BIM vyvíjí v zahraničí a jak jsme připraveni na BIM v praxi v českých podmínkách. Na ukázce celosvětově ověřeného prostředí 4Projects by Viewpoint a jeho nástroje 4BIM Vám budeme demonstrovat nejen obecnou podstatu metody BIM, ale dáme Vám i návod, jaké otázky si musíte položit a kam následně směřovat jednotlivé kroky, pokud uvažujete o BIM ve Vaší firmě. Mini-seminář proběhne ve čtvrtek 29. ledna 2015 a v pátek 30. ledna 2015 od 10 do 13 hodin v Praze. Účast je bezplatná. Přihlášení a další informace naleznete na callida.cz.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.