logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak funguje kogenerační jednotka? Zbrusu nový web OnSite Power je spuštěn

V první části „Co nabízíme“ se dozvíte, co je to kogenerační jednotka a jaké jsou podmínky instalace, pro koho je kogenerace vhodná. Část „Detaily řešení“ přinese vhled do samotného principu fungování kogenerační jednotky včetně jejího zapojení a výsledného efektu.

Reklama

Připravili jsme zbrusu nový web OnSite Power

Představujeme vám zcela nové webové stránky! Chtěli jsme pro zákazníky web, který bude především intuitivní a přehledný. Na stránkách OnSite Power se proto nyní rychle dostanete k relevantním informacím a můžete snadno kontaktovat naši společnost.

Hlavní změnou bylo rozdělení webu na dvě větve. První z nich nese název „Co nabízíme“. Tam se dozvíte, co je to kogenerační jednotka a jaké jsou podmínky instalace kogenerace. Zjistíte také, pro koho je kogenerace vhodná a další základní informace. Druhá stránka s názvem „Detaily řešení“ vám přinese vhled do samotného principu fungování kogenerační jednotky včetně jejího zapojení a výsledného efektu.

Webové stránky připravila společnost MarketUP, která se zabývá online marketingovými službami a tvorbou webových stránek.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.