logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Teplotně odolné flexibilní hadice

Průmyslové hadice s vysokou teplotní odolností až do 1100°C. Vhodné pro sání a odsávání chemických par a výparů. Hadice jsou flexibilní, vhodné do průmyslových provozů. ATH INTERNATIONAL

Reklama

ATH INTERNATIONAL se zabývá výrobou a prodejem průmyslových hadic. Jednou z naších specialit jsou odolné hadice vůči vysokým teplotám.

Nabízíme hadice:

Kovové hadice – v této kategorii naleznete hadice z pozinkovaného plechu a nerezové s teplotní odolností od 300°C do 650°C. Při výběru hadice je vždy potřeba zvážit, na jaký účel bude použita (sání/odsávání/ventilace)

Hadice ze skelné tkaniny – teplotní odolnost od 230°C do 1100°C. Tento typ hadice se nazývá Klin a používá se pro odsávání při svařování, pro horké plyny atd. V nabídce máme jedno až třívrstvé hadice, vyztužené profilovanou ocelí. Hadice jsou axiálně stlačitelné a dokonale flexibilní.

Hadice silikonové – stěna hadice je tvořena silikonem, teplotní odolnost od -150°C do +260°C. Hadice jsou vhodné pro odsávání plynů a vzduchu. Dokonale flexibilní, vyztužené profilovanou pozinkovanou/nerezovou ocelí.

Hadice teflonové – teplotní odolnost je rovněž od -150°C do +260°C. Hadice vhodné pro speciální účely. Sání a odsávání výparů v agresivních prostředích.

Hadice PUR TM140 - polyuretanové hadice vyztužené drátem, u těchto hadic je zvýšená teplotní odolnost až na 140 °C. Hadice jsou odolné vůči otěru a mechanickému poškození. Vhodné pro sání a odsávání horkých pelet, granulí atd.

ATH INTERNATIONAL Vám přímí nákup na našem e-shopu. Jakožto výhradní zastoupení pro český trh rovněž nabízíme možnost spolupráce s prodejci a pře-prodejci.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.