logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Průmyslové flexibilní kovové hadice

kovová hadice vhodné pro sání a odsávání abrazivních látek jako jsou piliny, hobliny, papír, textilie, písek, štěrk, ale i pro horké a výfukové plyny, chemické výpary, atd. Teplotní odolnost do 650°C

Reklama

Kovové ohebné hadice s širokým rozsahem využití v mnoha typech průmyslů. Mají vysokou odolnost proti mechanickému poškození abrazivními látkami. Jsou vyrobeny z pozinkované nebo nerezové oceli. Vhodné pro odsávání plynů a výparů, sání a transport sypkých abraziv ale i jako odolná chránička. Ocelové hadice se využívají pro nábytkářský, dřevozpracující, hutní, papírenský, textilní, strojírenský, automobilový, zemědělský, potravinářský, stavební, chemický a jiný průmysl. Ideální pro sání pilin, hoblin, prachu, dřevního odpadu, pelet, papíru, textilií, písku, štěrku, výfukových plynů, výparů ze svařování, chemických výparů. Splňují evropské směrnice ATEX pro práci ve výbušném prostředí.

ATH INTERNATIONAL nabízí šest typů kovových hadic průměrů od 40 mm do 337 mm.

  1. Pozinkovaná kovová hadice typu A, odolávající teplotám do 500°C
  2. Pozinkovaná kovová hadice typu B s těsněním, odolávající teplotám do 300°C
  3. Pozinkovaná kovová hadice typu B1 s těsněním, odolávající teplotám do 500°C
  4. Nerezová hadice typu C, odolávající teplotám do 500°C
  5. Nerezová hadice typu D s těsněním, odolávající teplotám do 300°C
  6. Nerezová hadice typu D1 s těsněním, odolávající teplotám do 650°C

ATH INTERNATIONAL navíc poskytuje redukce, spojky, T-kusy (Y-kusy) a koncovky, které jsou vhodné i pro vzduchotechniku a instalace větracích systémů.
Naše politika je vyjít vstříc našim klientům, proto budeme rádi za jakoukoliv připomínku či dotaz. Proto nás neváhejte kontaktovat.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.