logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

10% pro projektanty: Podzimní akce firmy IVAR CS, s.r.o.

Společnost IVAR CS, s.r.o. vyhlašuje časově omezenou akci pro specializované projektanty

Každému projektantovi, který navrhne do projektu komponenty dodávané firmou IVAR CS, s.r.o. v celkové minimální hodnotě 50.000,- Kč bez DPH (ceny podle ceníku IVAR CS) a prokazatelně zajistí, či pomůže zajistit, následný odběr tohoto zboží od IVAR CS, s.r.o., tato firma obratem vyplatí vždy 10% z ceny takto odebraného zboží bez DPH, jako provizi za zprostředkování proti vystavené faktuře za tuto činnost.
Akce končí 20.12.2002.

vytápění sanita čerpadla

IVAR CS, s.r.o. je odborný velkoobchod se širokým sortimentem vybraných komponentů pro vytápění, vodu a plyn. Specializujeme se na prodej armatur, rozvodných systémů, vodovodních baterií a čerpadel. Zastupujeme řadu renomovaných zahraničních výrobců, jejichž výrobky ditribuujeme dále do prodejní sítě po celé České republice.

Jedinou cestou, jak našeho cíle - spokojenosti zákazníka - dosáhnout, je vedle poskytování včasných a bezvadných služeb, především zajištění vysoké kvality našich výrobků. Dbáme na to, aby zboží, které prodáváme, splňovalo i ty nejnáročnější požadavky mezinárodního standardu ISO 9001, Evropských norem a Zákona č.22/97 Sb. o technických požadavcích na výrobky. Aby si každý zákazník mohl vybrat výrobek přesně podle své představy, nabízíme v našem katalogu, který je dostupný i on-line na našich internetových stránkách, co nejpřesnější a nejpodrobnější technické údaje.

Firma IVAR CS, s. r. o. vznikla roku 1992 na základě velkého zájmu o moderní topenářské výrobky, které byly v dané době nedostatkovým zbožím na českém trhu.
Již v roce 1994 se firma stala jedním z největších velkoobchodů v oboru voda, topení, plyn. Odborné řízení firmy a spolupráce všech zaměstnanců zajistila dosažení hlavního cíle - zajišťovat kvalitní a rychlé služby.
V roce 1995 se firma stala členem Asociace odborných velkoobchodů z oboru voda, topení, plyn a tím se dostala mezi informační síť nejlepších prodejců na českém a slovenském trhu. Toto zapojení v Asociaci rapidně navýšilo prodej dováženého zboží. Firma IVAR CS neustále rozšiřovala sortiment zboží prodávaného na českém trhu a zároveň zastupovala větší počet zahraničních dodavatelů. Sortiment rozšířila hlavně o klimatizaci, zásobníky TUV a systém podlahového vytápění.

Firma IVAR CS změnila systém své řídící práce a přešla z velkoobchodu na obchodní a technické zastoupení zahraničních firem. V rámci zkvalitnění organizační a technické struktury zavedla v průběhu roku 2000 systém řízení a organizace firmy dle celosvětové normy. Výsledkem této snahy bylo získání závěrečného certifikátu EN ISO 9002 pro služby.
V dnešní době zastupuje firma na českém a slovenském trhu 9 italských, 1 německou a 1 francouzskou firmu. Podstatně se zlepšila úroveň technické vybavenosti firmy a technické informovanosti odběratelů.

Pokud máte o akci pro projektanty zájem nebo se chcete přímo přihlásit o odměnu,
vyplňte následující formulář, budeme Vás kontaktovat:

*Údaje označené hvězdičkou je nutné vyplnit
Organizace:
Jméno:*
E-mail:*
Telefon:
Poštovní
adresa:
*
Podrobnosti:

Kontakt:

IVAR CS, s.r.o.
Vaníčkova 5
160 17 PRAHA 6
tel.: 220 513 246; 724 230 603

e-mail: info@ivarcs.cz
www: www.ivarcs.cz
Podhořany 9
277 51 Nelahozeves II
tel.: 315 785 211-2
fax: 315 785 213-4

Ing. Semir Boughattas
e-mail: semir@ivarcs.cz
tel.: 602 223 028

Informace o firmě v TZB-adresáři firem
Vyžádat další informace nebo podklady

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.