logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Guardian míří na veletrh Glasstec. Ukáže nejnovější inovace v oblasti skla

Přední světový výrobce skla, společnost Guardian Industries, představí na říjnovém veletrhu Glasstec širokou paletu svých komerčních, rezidenčních a interiérových produktů a řešení.

Reklama

Novinky bude Guardian Industries prezentovat především v části expozice nazvané "Innovation Corner".

Glasstec je největší veletrh skla na světě, letos se uskuteční ve dnech 21. - 24. října v německém Düsseldorfu. Expozice Guardianu se bude nacházet v Hale 10, stánek F43.

Návštěvníci expozice Guardianu na veletrhu Glasstec mohou vidět nejnovější technologické výdobytky v oblasti povrchové úpravy skla. Produktová řada Guardian SunGuard určená pro komerční segment - například administrativní budovy, byznys centra, nákupní galerie či showroomy - nabízí špičkovou solární kontrolu a širokou paletu barev a výkonnostních kategorií.

Produkty SunGuard přinášejí inovativní fasádní řešení, atraktivní vzhled, jakož i ekonomickou a energetickou účinnost. Architektům navíc umožní navrhovat budovy, které ve velké míře pracují se světlem.

V oblasti skla určeného pro rezidenční projekty Guardian nabízí produkty, které rozšiřují výkonnost. Poskytují totiž vyšší solární i energetickou kontrolu, vyšší UV ochranu, lepší odhlučnění a vyšší míru bezpečnosti. Sklo Guardian Clima Guard s povrchovou úpravou a nízkou emisivitou dokáže snížit energetické ztráty až o 50 procent oproti běžnému sklu.


Guardian na Glasstecu představí i novinky v portfoliu Guardian InGlass, což jsou moderní skleněné řešení pro interiéry. Vysoká úroveň této produktové řady dovoluje architektům a designérům objevovat nové možnosti využití skla.

Sofistikované technologie, které se skrývají za produkty InGlass, nabízejí možnosti, které obyčejné sklo nabídnout nedokáže. Ať už je to ochrana proti poškrábání, bezpečnost nebo světelná kontrola či ochrana proti korozi a znečištění.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.