logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Foukané izolace mají nový přírůstek

Foukané tepelné izolace, které na českém trhu prodává firma CIUR a. s., a které jsou součástí unikátního skladebního systému izolací COMPRI , mají nový přírůstek.

Je jím foukaný izolační materiál CLIMAWOOD.

CLIMAWOOD je unikátní tepelná i zvuková izolace vyrobená na bázi dřevených vláken. Izolace je chráněna proti škůdcům a plísním. Je určena pro stavební tepelné a akustické izolace v oblasti vnějších i vnitřních konstrukcí. Materiál je vhodný také pro prefabrikovanou výrobu střešních, stěnových a stropních dílců. Deklarovaný součinitel tepelné vodivosti je λD = 0,040 W/m.K a měrná tepelná kapacita (akumulace tepla) cD = 2100 J/kg.K, přičemž objemová hmotnost izolace činí 32 – 45 kg/m3 (dle konstrukce a použití). Samozřejmostí je vysoká požární odolnost.

CLIMAWOOD tak doplnil stávající nabídku tepelných izolantů. Mezi nejznámější a nejčastěji používané patří izolace vyráběná na bázi celulózy Climatizer Plus. Dále pak Climastone (minerální vlákno) a Climastyren (nenasákavý polystyren). Další informace.

Vyrábí a dodává CIUR a. s. již od roku 1991.


CIUR a.s.
logo CIUR a.s.

CIUR a.s. je firmou, která patří v oblasti výroby kvalitních celulózových vláken z recyklovaného papíru mezi evropskou a světovou špičku. Ve výrobním závodě v Brandýse nad Labem zpracovává 30 tisíc tun druhotných surovin ročně.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.