logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kalorifer a Aermax AX - teplovodní, horkovodní, parní a chladící jednotky

Ohřívače vzduchu KALORIFER - inovativní řešení pro vytápění hal, průmyslových objektů, sportovních a prodejních prostor.

Ověřené řešení teplovodního/parního vytápění:
  • klasické průmyslové provedení KALORIFER
  • designové provedení Aermax AX ApenGroup (obchodní a kulturní prostory, schowrooms, autosalony atd)
  • provedení KALORIFER Protect - chemicky odolný plášť a výměník (myčky aut, chemie)
  • provedení KALORIFER AGRO - odolný plášť, výměník a ventilátor (vepříny, mlékárny atd.)
  • projektová řešení pro VZT, řešení tepelných výměníků, aplikací s využitím odpadního tepla

KALORIFER dodáváme ve výkonech 5 až 150 kW, s měděnými kolektory a hliníkovými lamelami, na požadavek dodáme i v provedení měď/měď. Mezi doplňkové příslušenství patří i možnost využití regulace otáček ventilátoru nebo otopné vody inteligentním systémem řízení (škrcením, rozdělováním nebo směšováním).
Všechny jednotky Kalorifer dodáváme s otestovaným výměníkem s generací těsnosti a tepelné odolnosti po dobu až 60 měsíců. Minimální odolnost Kalorifer je ve standartu 110oC /16 bar, 130oC/10 bar, nebo na zakázku do 45 ba a 130 oC, nebo atypické řešení.
Kalorifer dodáváme také jako větrací jednotku vybavenou směšovací komorou s dostatečnými větracími průtoky (např. od 1500 do 6000 m3/h). Standardem jsou u nás dodávky Indukčních sekundárních žaluzií, dýz - vratových clon nebo několika typů anemostatů.



4heat s.r.o.
logo 4heat s.r.o.

Řešíme komplexně vytápění a chlazení průmyslových hal (sklady, autosalony, výroby,...) a domácností. Projekt zajišťujeme na klíč = konzultace, projekt, montáž a servis. Výhradní zastoupení pro ApenGroup a Carlieuklima. Pro domácnosti (rodinné domy a byty) ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.