logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nechte sousedy v suchu - soutěž prodloužena

Sbírejte body a získejte odměny za Baumit Baumacol.

Soutěž Odměny za body prodlužujeme do 30. 9. 2014, aby měl každý z Vás možnost dosáhnout na maximální odměny. K tomu samozřejmě potřebujete nasbírat další body, které získáte nákupem zboží Baumit Baumacol.

Zároveň jsme pro Vás připravili novou odměnu v podobě herní konzole Sony PlayStation.

Soutěže se mohou zúčastnit všichni zpracovatelé materiálů společnosti Baumit – podnikatelé v oboru stavebnictví nebo jejich zaměstnanci.

„Odměny za body“

Tato soutěž je určena pro zpracovatele, stavební firmy a jejich zaměstnance. Soutěž spočívá ve sbírání bodů z výrobkové řady Baumit Baumacol. Z pytlovaných směsí lze vystřihovat grafi cký symbol umístěný na horní straně obalu (čtverec formátu cca 5x5 cm s červeným ohraničením, ve kterém je uvedeno kvalitativní zatřídění výrobku nebo oblast použití). Výjimku tvoří produkt Baumacol Protect, u kterého se může vystřihovat a sbírat vyobrazená hmotnost výrobku (18 kg). Jednotlivé výstřižky ze soutěžních produktů jsou převáděny na body.

Další skupinou výrobků zařazených do soutěže jsou produkty v plastových obalech, nebo kartuších. Tyto výrobky jsou opatřeny červenými samolepkami rozměru cca 2x2 cm s hodnotou 1 až 8 bodů. Samolepky je možné z balení odstranit a vlepit do hrací karty (nebo na čistý papír), která je k dispozici u technických a obchodních zástupců organizátora (dále jen „OZ“) a na webových stránkách společnosti Baumit, spol. s r.o.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.