logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Seriál Bojovníci s vlhkostí - podívejte se

Chcete se seznámit s některými základními metodami sanace vlhkého zdiva a hydroizolace formou krátkých a originálních filmů? Nebo vás jen zajímá, jak vypadá milá asistentka Hanička? Splníme obojí!

Reklama

Přinášíme 5 dílů originálního seriálu Bojovníci s vlhkostí, který vás seznámí s některými metodami sanace vlhkého zdiva a hydroizolace.

Témata jednotlivých dílů:
  1. Energetická sanace vlhkého zdiva - aneb Revoluci nejde zastavit! - O co se vlastně jedná? Je možné, aby se investice do energetické sanace vrátila a pokud ano, tak za jak dlouho?
  2. Bitumenové stěrky aneb IPA je mrtvá, ať žije...? - Seznamte se s tím jaký je rozdíl mezi bitumenovými stěrkami a asfaltovými lepenkami (IPA), kdy je použití stěrky lepší a proč nebo jak s bitumenovými stěrkami pracovat?
  3. Injektáže aneb Injekce nebo mast? - Jak injektáže vlastně fungují a kdy se hodí je použít? Proč je lepší někdy použít injektážní gely a někdy krémy? A zvládnete si je provést i sami doma?
  4. Stavebně-technické průzkumy - Jak se provádí stavebně-technický průzkum? A jak vzniká odborný posudek? A proč by Vás něco takového mělo vůbec zajímat?
  5. Vtipná ukázka přijímacího řízení ve stavebnictví a toho, co můžeme a nemůžeme jako firma specializovaná na sanace a hydroizolace nabídnout.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.