logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

ISS bylo jmenováno nejlepším poskytovatelem služeb outsourcingu na světě

Již druhý rok v řadě bylo nezávislou odbornou porotou Mezinárodní Asociace Profesionálů Outsourcingu (IAOP) zařazeno ISS na první místo svého žebříčku nejlepších poskytovatelů služeb outsourcingu.

Reklama

ISS, globální lídr v oblasti integrovaných facility služeb, úspěšně obhájila pozici nejlepšího světového poskytovatele outsourcingu v konkurenci ostatních globálních outsourcingových společností jako jsou společnosti Accenture, Johnson Controls, CBRE nebo Aramark.

Mezinárodní odborná porota hodnotila účastníky v řadě parametrů. ISS získalo nejvyšší možné skóre od všech členů poroty v bodech: velikost společnosti a růst, reference zákazníků, organizační schopnosti a schopnosti nastavení procesů řízení lidí. „Co bylo v rámci posuzování zřejmé, bylo, že ISS je skutečný lídr a vizionář svého oboru. ISS učinila obrovský pokrok v klíčových oblastech outsourcing jako v procesech řízení lidí, využívání nových technologií a v přístupu k udržitelnosti.“ řekl Michael Corbett, předseda IAOP.

Celý seznam umístění je zveřejněn ve speciální edici magazínu Fortune 500. Jeff Gravenshorst, ISS Group CEO, řekl, že klíčem pro tento úspěch je jeho 530 tisíc kolegů. „Jsem velmi hrdý na své kolegy po celém světě. Je to jejich ocenění za to, jak svou prací pomáhají businessu našich zákazníků. Je to ocenění služby se silou lidského přístupu v dodávání excelence a kvality služeb každý den – a právě to dělá naše zákazníky šťastné a spokojené. Toto ocenění je další inspirací pro naše úsilí v péči o objekty našich zákazníků a v podpoře v jejich podnikání.“ Řekl Jeff Gravenhorst.

„V době kdy je stále větší potřeba outsourcovat se nezávislá hodnocení a žebříčky hodnocení poskytovatelů outsourcingu a poradců, staly neocenitelnými referenčními nástroji, která pomohou společnostem najít kvalitní a spolehlivé poskytovatele služeb”, řekl Debi Hamill, generální ředitel IAOP.

„S rozvíjející se ekonomikou se v roce 2014-15 očekává rychlý nárůst a zrychlení globální ekonomiky. Výběr vhodného outsourcingového partnera bude důležitější než kdy jindy“, dodává Michael Corbett, předseda IAOP. IAOP porota zahrnovala zástupce průmyslových odvětví a zákazníků, nezávislé vědecké pracovníky z univerzit, vedoucí představitele, odborníky a členy mezinárodních asociací facility managementu a outsourcingu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.