logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vše o tepelných čerpadlech se dozvíte na veletrhu FOR THERM

Pátý ročník veletrhu FOR THERM se odehraje ve dnech 16. – 20. 9. 2014 v prostorách PVA EXPO PRAHA. Veletrh vytápění, alternativních zdrojů energie a vzduchotechniky proběhne souběžně s největším stavebním veletrhem v ČR FOR ARCH.

logo veletrhu for therm

Hlavním tématem veletrhu FOR ARCH je pro letošní rok revitalizace a rekonstrukce. Tohoto tématu se bude držet také veletrh FOR THERM a představí tak novinky v oblasti vytápění, alternativních zdrojů energie a vzduchotechniky. Po loňském úspěchu chtějí dát organizátoři opět velký důraz na tepelná čerpadla a jejich využití. „Na veletrhu se sejdou špičkoví tuzemští i zahraniční výrobci dodavatelé tepelných čerpadel, aby zde představili své produkty a zájemcům nabídli také odborné poradenství. Návštěvníci si tak budou moci udělat ucelený přehled o dostupné nabídce na trhu na jednom místě,“ vysvětluje Matěj Chvojka, manažer veletrhu FOR THERM. Veletrh loni nabídnul největší přehlídku tepelných čerpadel v ČR.

Veřejnost se může dále těšit např. na expozici Cechu kamnářů České republiky, jehož odborníci poskytnou všem zájemcům odborné rady týkající se kamen, krbů, hořáků či komínových systémů. Část své expozice připraví jako praktickou ukázku stavby kamen. Návštěvníci budou moci sledovat při práci zručné učně, budoucí kamnáře, kteří po celou dobu konání veletrhu budou předvádět, jak správně postupovat při zhotovení kamen. Na akci bude dále k vidění přehlídka vytápěcích systémů, techniky pro ohřev užitkové vody, měřící a regulační techniky, alternativních zdrojů pro vytápění či zabezpečovacího zařízení pro vytápění. Expozice doplní doprovodný program v podobě odborných konferencí, přednášek a workshopů.

druhy tepelných čerpadel
kamna, krby, hořáky a komínové systémy


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.