logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Wienerberger představí své nejnovější produkty na veletrhu IBF 2014

Tři produktové novinky v systému Porotherm budou představeny návštěvníkům výstavního stánku společnosti Wienerberger č. 144, pavilon P, na letošním veletrhu IBF ve dnech 23. – 26. 4. 2014.

Zahájení výroby cihel plněných minerální vatou v České republice dalo vzniknout zcela nové produktové řadě cihel Porotherm T Profi včetně nové technologii zdění na lepidlo Porotherm Dryfix.extra. Ochranu zdiva proti vlhkosti účinně a jednoduše řeší nyní nově soklová cihla Porotherm 38 S Profi. Nejlepší akustické parametry mezibytových stěn zajistí cihly Porotherm 25 AKU Z.

Jako vlajkové produkty pro rok 2014 představí Wienerberger cihly Porotherm T Profi plněné minerální vatou, vyráběné od 26. 3. 2014 v České republice. Úplná produktová řada bude k vidění na stánku firmy Wienerberger, včetně ukázek zdění nově zavedenou technologií zdění na lepidlo Porotherm Dryfix.extra.

V rámci expozice POROTHERM DŮM Wienerberger budou představeni partneři programu – stavební firmy a výrobci stavebních prvků a materiálů. Program POROTHERM DŮM Wienerberger je otevřen všem, kteří plánují realizovat svůj individuální projekt z keramického systému Porotherm.

Na veletrhu IBF můžete využít i právě probíhající prodejní akci Poukaz na dům s fasádou, která Vám garantuje exkluzivní podmínky při nákupu kompletního keramického systému Porotherm, komínového systému Schiedel, pálené střešní krytiny Tondach a materiálů pro omítky a fasády Baumit.

Porotherm 44 T Profi
Cihla plněná minerální vatou Porotherm 44 T Profi

Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.