logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Neřešte starosti jaký zvolit zateplovací systém

S cihlami HELUZ nemusíte zateplovat. Přesto ušetříte peníze za energie. Tepelný odpor cihel Family 2in1 je tak vysoký, že se vyrovná polystyrenovému zateplení o tloušťce 36 cm nebo zdi z plných cihel o tloušťce 7 m.

Pokud například porovnáme zdivo z běžných cihel tloušťky 30 cm se zateplením z polystyrenových desek silných 20 cm a jednovrstvé zdivo z cihel Family 50 2in1, máme obvodovou konstrukci stejné šířky, ale dodatečně zateplená stěna má tepelněizolační vlastnosti o 30 % nižší. Díky vysokým tepelněizolačním parametrům cihel HELUZ Family a jednoduché technologii výstavby cihlových domů, která eliminuje tepelné mosty, se v maximální míře snížila ztráta tepla prostupem obvodovou stěnou. Při zdění z cihel HELUZ Family 2in1 se používá celoplošné tenkovrstvé lepidlo s nízkou tepelnou vodivostí, nebo speciální polyuretanová zdicí pěna HELUZ.

Videoukázka - Dům budoucnosti Heluz Family 2v1

HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.