logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

WILO PLUS - Klub expertů Wilo

Klub je určený především pro projektanty, kteří umisťují ve svých projektech produkty ze skupiny WILO: Wilo (vč. EMU a ASP), Salmson, Mather+Platt, EMB... Díky zaregistrování projektu lze získat body, které. lze po té vyměnit za hodnotné ceny.

Členové klubu získávají výhodu vybraných bezplatných školení a jako první dostávají do svých rukou technické materiály a informace o novinkách

Projekt WILO PLUS je dlouhodobé partnerství - KLUB EXPERTŮ WILO ( dále jen klub ) pro projektanty (dále jen účastník) s využitím produktů WILO ve svých projektech .

Pro jednotlivce - a to buď na vlastní účet nebo na účet jiné osoby - zařízení WILO použitá ve svých projektech a splňující všechny podmínky uvedené níže , lze zaregistrovat účet.

Po zadání projektu je přidělen určitý počet bodů klubu ( dále jen KB ) odpovídající přepočítacímu koeficientu, který je stanovený níže. Poté, co bylo ověřeno, dokončení projektu v klubu: KB jsou převedeny na realizační body ( dále jen RB ). Kontrola instalace konkrétního projektu se provádí pomocí jednoho z registrovaných konzultantů WILO CS.

Více informací o projektu WILO PLUS

Klub WILO PLUS

WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.