logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Carl Lievens povede DAIKIN Central Europe jako nový generální ředitel

Carl Lievens povede DAIKIN Airconditioning Central Europe Handels GmbH jako nový generální ředitel. Nastupuje za Martina Krutze, který byl povolán do evropského ředitelství společnosti DAIKIN v Bruselu.

Tým DAIKIN Central Europe v Brunn am Gebirge, v Rakousku, měl v posledních měsících mnoho důvodů k oslavám: kontinuální růst společnosti, nový prodejní rekord v posledním finančním roce a ocenění "Great Place to Work-Award" („skvělé místo pro práci“). Tyto aktivity potvrzují kvalitu a úspěchy managementu v DAIKIN Central Europe, které zaznamenal i vrcholový management obou mateřských společností Daikin Europe N.V. (Belgie) a Daikin Industries, Ltd. (Japonsko). Dva manažeři DAIKIN Central Europe byli oceněni za tyto aktivity. Martin Krutz, který více než dva roky zastával funkci generálního ředitele, se připojí k nově vytvořené operační jednotce v evropském sídle Daikin Europe N.V. a Carl Lievens se stává generálním ředitelem v DAIKIN Airconditioning Central Europe HandelsGmbH od 1. prosince 2013.

39 letý Carl Lievens původem Belgičan, ženatý otec dvou dětí, začal svou kariéru v evropském ředitelství Daikin v Belgii v roce 1999. Zde získal praktické poznatky a zkušenosti téměř ve všech odvětvích. Od roku 2008 pan Lievens zastával pozici náměstka generálního ředitele v DAIKIN Central Europe. Jeho zařazení do vrcholového managementu společnosti potvrzuje skutečnost, že kontinuita a stabilita jsou důležitými pilíři podnikové filozofie Daikin.

Spolu se zkušeným a vysoce motivovaným týmem DAIKIN Central Europe chce nyní pan Lievens vést společnost i nadále úspěšným směrem. „Jsem hrdý na důvěru a spolehlivost, kterých společnost vykazuje pod mým vedením, a jsem velmi potěšen z mé nové zodpovědnosti. Našim zákazníkům mohu zaručit, že i nadále budeme sledovat a podporovat společné úsilí v poskytování vynikajících služeb. Budeme tvrdě pracovat, a pokračovat v poskytování jedinečné kombinace inovativních výrobků a komplexních prvotřídních služeb zákazníkům," říká nový generální ředitel Carl Lievens.

Carl Lievens na jeho nové pozici převezme zodpovědnost i za obchodní aktivity v 15 středoevropských a jihoevropských zemích (v Rakousku, České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku, Moldávii, Slovinsku, Srbsku, Chorvatsku, Bosně a Hercegovině, Makedonii, Černé Hoře, Kosovo a Albánii). Společnost DAIKIN Airconditioning Central Europe HandelsGmbH byla založena v roce 1999 a prodává vysoce kvalitní energeticky účinná tepelná čerpadla vzduch-voda, klimatizační systémy pro rezidenční, komerční a průmyslové aplikace. Pro komerční aplikace DAIKIN rovněž nabízí chladírenská řešení (chlazení a mražení), stejně jako větrací systémy a chladicí jednotky. V posledním finančním roce firma dosáhla obratu ve výši téměř 115 milionů eur, s celkem 170 regionálními zaměstnanci.

Martin Krutz, který byl výkonným ředitelem od srpna 2011, byl povolán do evropského ředitelství DAIKIN v Bruselu. Jako povolaný člen nově zřízené operační jednotky, která se zodpovídá přímo panu Masatsugu Minakovi (prezident Daikin Europe N.V.) pan Krutz výrazně přispěje k budoucí strategii firmy a vyrovnání trhu v Evropě, na Středním Východu a Africe. „Velmi se těším na nové a vzrušující výzvy v Bruselu. DAIKIN je velký podnik, a toto je jedinečná šance, jak významně přispět k jeho budoucímu vývoji," říká Martin Krutz a dodává: „Ale především vím, že mohu s čistým svědomím předat DAIKIN Central Europe do zodpovědných rukou Carla Lievense. Jsem si jistý, že povede společnost úspěšně společně s výborným týmem DAIKIN."

Tým DAIKIN Central Europe bere, jak jmenování pana Lievense jako nového generálního ředitele, tak povolání pana Krutze do ředitelství Daikin Europe, jako ocenění velkých úspěchů, kterých byl schopen dosáhnout s jejich zákazníky a obchodními partnery.

Více informací o společnosti Daikin naleznete na www.daikin-ce.com nebo nás kontaktujte!


Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.