logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

AC Heating – Nainstalovány další kaskády tepelných čerpadel do velkých objektů

AC Heating – tepelná čerpadla: Tepelná čerpadla představují velmi atraktivní zdroj vytápění i pro velké objekty s vysokou potřebou tepla. Spustili jsme v tomto měsíci několik zajímavých aplikací s kaskádami tepelných čerpadel.

Doposud se tepelná čerpadla instalovala ve velkém měřítku zejména do rodinných domů. Poslední rok ukázal, že vysoké ceny tepla, plynu a elektřiny zajistily výrazně zvýšený zájem majitelů a provozovatelů velkých objektů.

V říjnu spouštíme kaskády tepelných čerpadel ve zdravotním středisku Chrást, v bytovém domě ve Šluknově, v hotelu Rohanov a ve dvou bytových domech v Kostelci. Celkový instalovaný výkon jen na těchto instalacích je 327 kW.

Pokud je toto téma pro Vás aktuální, jsme připraveni se Vám věnovat. Obraťte se na nás kdykoliv pomocí telefonu, mailu, případně nám zašlete zprávu přes náš webový formulář. Rádi Vám připravíme individuální návrh řešení.

Za tým AC Heating
Ing. Lubomír Kuchynka

tepelná čerpadla AC Heating do rodinných domů i velkých objektů

AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.