logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Guardian představí novinku na Ideo Bain

Světový výrobce skla, společnost Guardian, představí na pařížském veletrhu Ideo Bain (4. – 8. listopadu 2013, v hale E4 ve stánku 076) novinky ze své škály skel pro designéry a dodavatele interiérů.

Reklama

Nosnými výrobky bude exkluzivní sklo ShowerGuard pro sprchové kouty a nové odstíny oblíbených lakovaných skel DecoCristal.

Guardian vystavuje na veletrhu Ideo Bain, který se koná od 4. – 8. listopadu 2013, v hale E4 na stánku 076. Prostřednictvím výrobku ShowerGuard přichází na trh s unikátním řešením, které zajistí jednoduchou údržbu a brilantní vzhled skleněných zástěn ve sprchách a sprchových koutech. ShowerGuard je již z výroby opatřen ultratenkým povlakem, který snižuje drsnost a porozitu povrchu skla a zamezuje ulpívání usazenin z tvrdé vody, mýdla, šamponů, vlhkosti apod. Řešení firmy Guardian je založeno na naprosto odlišném principu. Dosud používané úpravy dodatečným nástřikem nebo rozetřením ochranného prostředku, které je časem potřeba obnovovat, jsou v tomto případě minulostí. Patentovaná technologie Guardianu zabezpečí trvalou ochranu a pěkný vzhled skla při dlouhodobém používání s minimálními nároky na údržbu. ShowerGuard dodávají autorizovaní partneři firmy Guardian a díky špičkové technologii a ověřené kvalitě mohou poskytovat desetiletou záruku na povlak.

Také dalšími výrobky ve své expozici potvrzuje Guardian orientaci na invace a design, například skla DecoCristal jsou čím dál tím častěji používána jako obklady a dekorace stěn, nábytku, posuvných dveří apod.

Veletrh Ideo Bain se koná v Paříži v Nord Villepinte a každoročně přiláká přes 3000 vystavovatelů, kteří prezentují své produkty a řešení skoro půl miliónu návštěvníků. Najdeme zde vystavovatele ze všech odvětví rezidenčního stavebnictví a designu.


ShowerGuard

DecoCristal

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.