logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Seminář Stavební zakázky: spolupráce a komunikace

Přihlaste se na seminář zaměřený na efektivní řízení realizace staveb v systému euroCALC 3 a řízení projektů v systému 4Projects. Seminář je určený zejména pro vedení stavebních a projekčních firem.

Přihlaste se na seminář zaměřený na efektivní řízení realizace staveb v systému euroCALC 3 a řízení projektů v systému 4Projects.

Semináře jsou určené především pro majitele a vedení stavebních a projekčních společností.

Proběhnou:

  • 5. a 6. listopadu 2013 v Praze,
  • 12. listopadu 2013 v Olomouci
  • 13. listopadu 2013 v Brně.

Na pražských seminářích vystoupí jako host zástupce společnosti Delloite, pan Miroslav Linhart, s prezentací „Význam řízení změny při implementaci informačního systému“.

  • Předmětem první části semináře bude oblast řízení realizace stavebních zakázek, datová komunikace (poptávka/nabídka, měsíční prostavěnost), portálová nadstavba pro poptávky, controlling a monitoring staveb. Současně budou na konkrétních ukázkách představeny přínosy individuálního přizpůsobení systému euroCALC 3.
  • Druhá část semináře bude věnována představení britského systému pro řízení dokumentů a komunikace 4Projects, který ve Velké Británii v současnosti využívá 18 z největších 20 stavebních dodavatelů. 4Projects nabízí kromě správy dokumentů úzkou provázanost s poštovním klientem MS Outlook, přehlednou práci s kalendářem a s úkoly, zasílání pravidelných denních nebo týdenních reportů a mnoho dalšího. Umožňuje neomezený objem ukládaných dat či počet záznamů. Česká republika je zastoupena společností Callida, s.r.o. od června 2012. 4Projects je dostupný v české lokalizaci, včetně technické podpory, školení a implementace.

Seminář je určen managementu a pracovníkům stavebních firem, projekčních a inženýrských kanceláří, konzultačních a poradenských organizací, projektovým manažerům a dalším odborníkům z tohoto sektoru.

Semináře jsou bezplatné.

Společnost Callida, s.r.o. působí na českém trhu více než 20 let jako přední dodavatel software pro stavebnictví. Hlavním produktem je systém pro komplexní řízení stavebních zakázek euroCALC 3, který využívají přední realizační, projekční, developerské a montážní společnosti.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.