logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ideální řešení pro celoroční ohřev vody

Společnost Tatramat, přední výrobce produktů na ohřev vody, uvádí na trh zařízení využívající nejmodernější technologii v této oblasti: tepelná čerpadla na přípravu teplé vody TEC 220 TM a TEC 300 TM.

Tepelná čerpadla na ohřev vody TEC TM objemem zásobníku 220 nebo 300 litrů

Tepelná čerpadla na ohřev vody TEC

Produktovou řadu TEC ... TM tvoří tepelná čerpadla pro přípravu teplé vody s objemem zásobníku 220 nebo 300 litrů. TEC ... TM jsou zařízení určená pro zásobování více odběrných míst s přehlednou a jednoduchou elektronickou regulací s LCD displejem.
Díky speciální technologii je možné nastavení více teplot pro rozličné zdroje elektrické energie (nízký tarif, fotovoltaický systém, atd.)
Ochranu proti korozi zabezpečuje speciální vysoce kvalitní smalt vypálený při konstantní teplotě 850°C a elektrická bezúdržbová anoda. Voda je ve vnitřní nádrži ohřívaná pomocí tepelného čerpadla vzduch – voda až do teploty 65°C. Vysoké výkonové číslo COP zabezpečuje úsporný a efektivní provoz. V případě potřeby je možné aktivovat přídavné ohřívací těleso. TEC ... TM jsou určeny pro stacionární instalaci.

Více informací o tepelných čerpadlech na ohřev vody TEC
STIEBEL ELTRON spol. s r.o.
logo STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

STIEBEL ELTRON nabízí technicky vyspělé produkty, které splňují nároky na ekologický i ekonomický provoz v oblasti elektrického ohřevu vody a vytápění, tepelných čerpadel a větracích systémů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.