logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Unikátní design a technologické inovace od LG pro rok 2013

Mezi produkty zaujme parní pračka či plně automatický robotický vysavač Hom-Bot. Technologicky nejvyspělejší model LG VR62701LVMB patří mezi špičku na trhu, nabízí inteligentní navigaci a účinnost vysávání až 94%.

Společnost LG Electronics v úterý 17.4.2013 představila nejnovější produkty z kategorie domácích spotřebičů pro rok 2013. Mezi produkty zaujme parní pračka F12495BDSA, vlajková loď chladnička Lancaster, či plně automatický robotický vysavač Hom-Bot.

„Jsem hrdý na to, že letos můžeme představit domácí spotřebiče, které svou inovativností a funkcemi představují na současném trhu pokrokové řešení v oblasti bílé techniky," řekl Martin Malý, tiskový mluvčí LG Electronics CZ.

Robotické vysavače Hom-Bot
LG Electronics letos přinese hned několik robotických vysavačů, ale technologicky nejvyspělejší model LG VR62701LVMB patří mezi špičku na trhu. Jeho výjimečnost tkví v inteligentní navigaci, která z něj dělá skutečného robota. Používá k tomu několik senzorů a metod navigování. Jeho účinnost vysávání dosahuje až 94 % (podle typu podlahy) a na jedno nabití, které trvá jen 3 hodiny, dokáže vysávat celých 100 minut. Vděčí za to velmi kvalitní Li-PB baterii.


LG Electronics CZ
logo LG Electronics CZ

LG Electronics, divize KLIMATIZACE Therma V Komerční klimatizace Klimatizace pro obytné budovy Získejte kontrolu nad teplotou prostoru, ve kterém pobýváte. Dopřejte správnou provozní teplotu také serverům a další počítačové technice ve vaší firmě. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.