logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Seminář - Měření doběhů strojů a posuzování shody strojních zařízení

Seminář Vám poskytne přehled o legislativních povinnostech a podmínky pro uvedení na trh nebo do provozu i povinnosti při provozování strojních zařízení ve výrobních procesů firem.

Proč se zúčastnit:

Seminář Vám poskytne přehled o legislativních povinnostech stanovujících jak základní požadavky na bezpečnost strojních zařízení a podmínky pro uvedení na trh nebo do provozu, tak povinnosti při provozování strojních zařízení v rámci výrobních procesů firem. V první části semináře bude hlavním tématem měření doběhů strojních zařízení a jeho součástí bude praktické předvedení měření formou simulace a výpočty minimální bezpečné vzdálenosti pro umístění ochranného zařízení dle příslušné harmonizované normy. Hlavním tématem druhé části bude strojní směrnice 2006/42/ES (176/2008 Sb.) - technické požadavky strojních zařízení, obsah technické dokumentace, prohlášení o shodě strojních zařízení a postupy pro posuzování shody.
Na základě praktických zkušeností Vám představíme nejčastější nedostatky, s nimiž se ve své praxi setkávají inspektoři TÜV SÜD Czech.

Komu je seminář určen:

První část semináře je určena jak pro konstruktéry výrobce, kteří uvádějí strojní zařízení na trh, tak pro technické pracovníky provozovatele strojních zařízení, kteří mají v rámci platné legislativy povinnost provádět pravidelné kontroly bezpečnosti provozovaných strojů.
Druhá část semináře je určena zejména pro technické pracovníky, výrobce nebo dovozce strojních zařízení.

Termín a místo konání: 27.3.2013, TÜV SÜD Czech, Novodvorská 994/138, 142 21 Praha 4
Cena: 2290,- Kč (bez DPH)/ osoba. Cena zahrnuje tištěné materiály, občerstvení a oběd.
Informace a přihlášky: Ivana Kroupová, ivana.kroupova@tuv-sud.cz, telefon: 239 046 817, mobil: 724 743 419

Více informací o semináři Měření doběhů strojů a posuzování shody strojních zařízení
TÜV SÜD Czech s.r.o.
logo TÜV SÜD Czech s.r.o.

TÜV SÜD je světově uznávanou společností, působící ve všech odvětvích průmyslu a služeb. Našim klientům poskytujeme služby v oblastech: nezávislého ověřování, testování, inspekce, certifikace, homologace a vzdělávání.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.