logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jednoduše si vypočítejte cenu dopravy v kalkulátoru e-shopu Liapor

U objednávek do 8 pytlů materiálu se přepravují jednotlivě. U objednávek 9 a více pytlů se přepravují na paletě (1 paleta=max. 36 pytlů). U objednávek 4 a více palet se řeší cena dopravy individuálně.

Objednáváte-li v on-line obchodě Liapor, můžete si vybrat ze 2 dopravců - Česká pošta a PPL. Cena dopravy se liší nejen dle zvoleného dopravce, ale také podle počtu objednaných pytlů materiálu (resp. hmotnosti zásilky). U objednávek od 1 do 8 pytlů materiálu se přepravují pytle jednotlivě. U objednávek 9 a více pytlů materiálu se přepravují na paletě (1 paleta = max. 36 pytlů). V tomto případě se k ceně dopravného připočítává ještě záloha na paletu. U objednávek 4 a více palet se řeší cena dopravy individuálně. V tomto případě nás prosím kontatkujte.

Cenu dopravného si můžete jednoduše nechat vypočítat. Stačí jen zadat požadovaný počet pytlů materiálu a kliknout na tlačítko:


Spočítejte si cenu dopravy na obchod.liapor.cz

LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.