logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Výrobce tepelných čerpadel OCHSNER na AQUA-THERMu Nitra 2013

OCHSNER představí na mezinárodním veletrhu AQUA-THERM Nitra vnitřní jednotky tepelných čerpadel řady Golf Midi a Golf Maxi včetně vysoce účinného výparníku VHS-M Millenium. Expozici OCHSNER najdete v hale N2, 240.

Výrobce tepelných čerpadel OCHSNER představí na mezinárodním veletrhu AQUA-THERM Nitra 2013 široký sortiment svých produktů. Tato výstava bude mimo jiné věnována vytápění, úsporám energie a využívání obnovitelných zdrojů.

V expozici budou k vidění vnitřní jednotky tepelných čerpadel řady Golf Midi a Golf Maxi včetně vysoce účinného výparníku VHS-M Millenium, který se vyznačuje mimořádně tichým provozem. Představíme také nejnovější modely tepelných čerpadel pro přípravu teplé užitkové vody řady EUROPA. Tato zařízení mají nejvyšší topné faktory na trhu a velkou efektivitu provozu.

Vzhledem k neustále rostoucím cenám energie se zvyšuje zájem o energeticky úsporné způsoby vytápění domů a bytů. Tepelná čerpadla OCHSNER jsou proto v hledáčku u stále více zákazníků. Tepelná čerpadla OCHSNER – to je tradice, kvalita a spolehlivost.

Těšíme se na naše současné i budoucí zákazníky a obchodní partnery a zveme je k návštěvě a zhlédnutí naší expozice, hala N2, expozice č. 240.

Expozice výrobce tepelných čerpadel OCHSNER infotherma aqua-therm
Expozice výrobce tepelných čerpadel OCHSNER

Premium Power s.r.o.
logo Premium Power s.r.o.

Premium Power s.r.o. je výhradním dodavatelem rakouských tepelných čerpadel OCHSNER na český a slovenský trh. Zajišťujeme dodávky, montáže, autorizované spuštění a také záruční a pozáruční servis dodaných zařízení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.