logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Seminář Nové legislativní povinnosti pro podnikové ekology

Seminář Vám poskytne přehled o legislativních povinnostech v oblasti životního prostředí. Seznámíte se s dopady nové legislativy v oblasti ochrany ovzduší na provozovatele zdrojů znečišťování ovzduší.

Proč se zúčastnit:

Seminář Vám poskytne přehled o legislativních povinnostech v oblasti životního prostředí. Detailně se seznámíte zejména s dopady nové legislativy v oblasti ochrany ovzduší na provozovatele zdrojů znečišťování ovzduší (změny v kategorizaci, souhrnná provozní evidence, poplatky, oznamování do ISPOP, kritéria udržitelnosti biopaliv apod.).
Odpolední blok je věnován problematice povinností vyplývajících ze zákona o odpadech a zákona o ekologické újmě, včetně způsobu zpracování hodnocení rizik ekologické újmy dle NV č. 295/2011 Sb. a praktických příkladů. Povinnost mít zpracované hodnocení rizik a případně také finanční zajištění nabývá účinnosti dnem 1. 1. 2013.

Komu je seminář určen:

Tento seminář je určen pro podnikové ekology, pracovníky odpovědné za sledování aktuální legislativy a její provádění, zavádění a udržování systému managementu péče o životní prostředí podle ISO 14001.

Termín a místo konání: 13.02.2013, Hotel Michael, Pod Lysinami 474/1, 147 00 Praha 4
Cena: 2290,- Kč (bez DPH)/ osoba
Pořadatel: TÜV SÜD Czech s.r.o.
Informace a přihlášky: Bc. Jitka Jandusová, jitka.jandusova@tuv-sud.cz,Telefon: 239 046 820, Mobil: 724 534 055
TÜV SÜD Czech s.r.o.
logo TÜV SÜD Czech s.r.o.

TÜV SÜD je světově uznávanou společností, působící ve všech odvětvích průmyslu a služeb. Našim klientům poskytujeme služby v oblastech: nezávislého ověřování, testování, inspekce, certifikace, homologace a vzdělávání.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.