logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hladké a rychlé nasazení moderních CAD a PDM řešení posiluje konkurenceschopnost

CAD Studio potvrzuje úspěšné vybavení 40 pracovišť řešeními od Autodesku ve společnosti AQUACOMP HARD, včetně komplexní implementace a řady odborných služeb.

Akciová společnost CAD Studio, největší specializovaný dodavatel CAD, CAM, GIS a PLM řešení ve střední Evropě, pomáhá zákazníkům s přechodem na nejmodernější technologie pro počítačem podporované navrhování a správu dat. Právě ty se ukazují být jedním z klíčových aspektů posílení konkurenceschopnosti firem na stále náročnějším, globálním trhu. Vedení společnosti AQUACOMP HARD se rozhodlo nadále nevydávat cestou pořizování jednotlivých, izolovaných produktů a služeb, ale vsadilo na komplexní dodávku velkého rozsahu od CAD Studia, kterou se povedlo úspěšně a rychle realizovat.

Řada českých společností stojí pravidelně před otázkou, zda a jak nejvýhodněji investovat do oborově zaměřeného softwaru, díky kterému mohou efektivně – a při dlouhodobě přijatelných nákladech – vyvíjet konkurenceschopné výrobky, poskytovat spolehlivé služby a úspěšně fungovat v rámci dynamicky se měnících trhů. Mnohé z firem se rozhodly preferovat komplexní dodávky softwaru, hardwaru a služeb před jednotlivými subdodávkami. Umožňují jim lépe plánovat náklady, dosahovat výrazných úspor díky integraci jednotlivých řešení a současně mít jistotu funkčnosti celého IT prostředí. I proto, že za související služby odpovídá a nese garance jediný dodavatel a jeho zkušený tým specialistů.

„Pro komplexní dodávku softwaru, hardwaru i souvisejících služeb jsme se rozhodli zejména s ohledem na potřeby trhu. V současnosti rychle rostou nároky na pružnou reakci podle požadavků konkrétního zákazníka. Zároveň jsme se rozhodli pro aktualizaci našich starších licencí softwaru, abychom mohli využít i nové, atraktivní nástroje a funkce produktů od Autodesku,“ říká Ing. Pavel Kovanda, prokurista společnosti AQUACOMP HARD. „CAD Studio nám nabídlo nejen dodávku softwaru, hardwaru a školení, ale například i odbornou pomoc s tvorbou metodik pro tvorbu projektů a výkresové dokumentace, což vede ke zvýšení efektivity práce. Získali jsme i know-how v oblasti nástrojů pro navrhování a správu produktových dat.“

„Spolupráce se společností AQUACOMP HARD je pro CAD Studio v mnoha ohledech unikátní. Komplexní nasazení u zákazníka – od CAD systémů přes správu dokumentace až po zajištění komplexní technické podpory a školení – se podařilo realizovat v řádu několika málo týdnů. Šlo přitom nejen o 40 pracovišť s 3D nástroji pro počítačem podporované navrhování, ale také o řešení efektivní správy produktových dat, metodiky práce s velkými objemy informací, včetně konsolidace těch současných, i zahrnutí dalších oblastí a procesů ve společnosti, na kterých jsme spolupracovali se subdodavateli,“ doplnil Radomír Žvak, obchodní ředitel společnosti CAD Studio.


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.