logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Eaton spoluorganizuje seminář Problematika pracovních strojů ve vztahu k bezpečnostním rizikům

Eaton Elektrotechnika připravila na 12. 9. 2012 na MSV kvalifikační seminář zaměřený na pracovní stroje zdvihací zařízení, odlišení strojů od spotřebičů a s tím spojené odlišnosti v posuzování bezpečnosti.

Reklama

Eaton Elektrotechnika za spolupráce vzdělávací agentury L.P. Elektro připravila na blížící se Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně kvalifikační seminář na téma „Problematika pracovních strojů ve vztahu k bezpečnostním rizikům 2012“. Během tohoto setkání budou účastníkům např. prezentovány základní postupy při ověřovaní bezpečnosti, rozdíl mezi strojním zařízením a elektrickým spotřebičem nebo bude podrobněji rozebrána problematika tzv. jednoduchých strojů z pohledu jejich bezpečnosti.

Jednodenní školení je zařazeno do Projektu celoživotního vzdělávání členů České komory autorizovaných inženýrů a techniků (ČKAIT). Odborní lektoři seznámí účastníky kromě jiného i s následujícími tématy:

  • Kritická místa elektrické instalace při navrhování elektrických zařízení a elektrických systémů aneb na co se při následné údržbě a revizi zaměřit.
  • Naplň kontroly a prohlídky elektrických zařízení pracovních a zdvihacích strojů, se zaměřením na rozváděče strojů.
  • Praktický postup při revizní činnosti u zdvihacích strojů – nejčastěji zjišťované závady a nedostatky.
  • Využití prvků Eaton v pracovních strojích s ohledem na aktuální bezpečnostní normy.
Registrace na kvalifikační seminář

Seminář proběhne 12. září v rámci Mezinárodního strojírenského veletrhu na Výstavišti v Brně v pavilonu P. Kompletní informace o semináři naleznete na, informace a možnost registrace na seminář je možná vyplněním elektronického formuláře.
Cena vložného činí 950 Kč včetně DPH. Pro členy Profiklubu Elektrotechniků a benefit clubu LPE je připravena sleva 300 Kč z ceny vložného. Pro uplatnění slevy je nutné uvést do přihlášky benefit ID resp. registrační číslo, později není možné slevu uplatňovat.

Osvědčení dle norem ISO 9000

Účastníci setkání obdrží osvědčení o absolvování kvalifikačního semináře dle norem ISO 9000. Toto setkání je zařazeno do Projektu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT a současně je akreditováno na Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy ve vzdělávacích akcích, které jsou pořádány v rámci systému dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků (DVVP) pod č. j. 21 399/2009-25-466. Společnost L.P. Elektro je akreditována na Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy pod č. j. 15484/2006-25.

Mediálními partnery akce jsou časopisy Elektro, Elektrotechnika v praxi, portál Elektrika.cz, magazín Elektroinstalatér a A-Z elektro. Pro více informací nás, prosíme, kontaktujte.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.