logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jednotka Nexura: Pravé pohodlí, design, jednoduchost

Nexura kromě vytápění, chlazení a čištění vzduchu kombinuje extrémní energetickou účinnost s absolutní uživatelskou příjemností. Tato vnitřní klimatizační jednotka dokáže chladit i vytápět.

Žijeme v době, kterou popisuje úsloví německého architekta Miese van der Rohea: „Méně je více.“ To znamená, že při použití méně zdrojů, chceme získat větší pohodlí. V podstatě, je naše doba taková, kdy udržitelnost a technologie dohání jedna druhou a začínají společnou úspěšnou existenci. V době, kdy se energie stává vzácnou, a zájmy o životní prostředí stoupají, se v myslích lidí objevila myšlenka, že vzácnou komoditou, kterou potřebujeme uchránit pro budoucí generace, je příroda. Na jednu stranu se nedokážeme vzdát malých potěšení, která nám zpříjemňují život. Na druhou stranu se chceme starat o životní prostředí. To je důvodem proč recyklujeme, proč se rozhodujeme pro energeticky úsporné systémy vytápění a chlazení. Ale nejsme připraveni vzdát se formy a funkce.

Požadujeme vytápěcí a chladicí systémy, které zajistí tu správnou teplotu, kdy a kde chceme, tichým a efektivním provozem a navržené tak, aby potěšily náš zrak. Daikin tuto potřebu včas rozpoznal a učinil ochranu životního prostředí jednou z klíčových priorit, zaváděl technologické inovace, ekologické produkty s vysokou účinností a sníženým vlivem na životní prostředí.

Například tepelná čerpadla s technologií invertoru použita v jednotce Nexura. Vzhled jednotky Nexura je funkční, ale přesto stylový. Hladký bílý kryt s plynulými harmonickými liniemi se hodí do jakehokoli interiéru. Jednotka, ať již vestavěná, nástěnná nebo na stojanu, dodá vaší místnosti nádech elegance. Pod klasickým vnějškem se skrývá ta nejmodernější technologie. Nexura kromě vytápění, chlazení a čištění vzduchu kombinuje extrémní energetickou účinnost s absolutní uživatelskou příjemností. Tato vnitřní klimatizační jednotka dokáže chladit i vytápět. Když vytápí, tak sálá teplo jako klasický radiátor, což je její jedinečnou vlastností.
Více informací najdete na www.daikin.cz.


Ukázka umístění jednotky Nexura v obývacím pokoji

Vnitřní klimatizační jednotka Nexura


Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.