logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

15. jubilejní ročník veletrhu Střechy Praha s novým logem i novým vzhledem www

K 15. jubileu si veletrh Střechy Praha nadělil nové logo související s modernizací webových stránek. Přípravy jsou v plném proudu, podruhé se setkáme 6. – 9. 2. 2013 v PVA EXPO PRAHA Letňany.

Nové logo veletrhu Střechy Praha 2013

K 15. jubileu si veletrh Střechy Praha nadělil nové logo a s tím souvisí i celková modernizace, zpřehlednění a zjednodušení struktury webových stránek veletrhu www.strechy-praha.cz. Nové logo současně získala i specializovaná výstava Solar Praha.

Přípravy 15. ročníku veletrhu Střechy Praha a 9. ročníku výstavy Solar Praha jsou v plném proudu. Ve dnech 6. – 9. 2. 2013 se tedy setkáme podruhé v PVA EXPO PRAHA Letňany, opět v souběhu s veletrhem dřevostaveb For Wood.

Předchozí 14. ročník znamenal pro veletrh první velký přelom v dosavadní historii, kdy se nově místem konání stalo výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Přesun do Letňan se ukázal velmi dobrým krokem, který pozvedl úroveň celého veletrhu. Zásadních změn a novinek bylo mnoho, a jistě i jejich důsledkem byla i přes extrémně mrazivé počasí rekordní návštěvnost za celou dobu trvání veletrhu - přes 18 600 návštěvníků především z odborné, ale i širší veřejnosti.

Jedním z nových témat veletrhu Střechy Praha budou Obvodové pláště budov, jejich zateplení, povrchové úpravy, fasádní systémy a doplňkové prvky. Výstava Solar Praha zaměřená na úspory energií a alternativní zdroje energie vyzdvihne téma Tepelné izolace.

Velmi užitečné se ukázaly být služby Stavebního poradenského centra Střechy Praha, které mělo na veletrhu premiéru. Pokračuje spolupráce s partnery, které služby poradenského centra zajišťovaly - ČKAIT, Fakulta stavební ČVUT Praha a Fakulta stavební VUT Brno. Připravuje se rozsáhlý odborný doprovodný program ve spolupráci s renomovanými institucemi, tradiční prestižní soutěže, katalog veletrhu s průvodcem světem střech i další nové aktivity.

Přihláškové materiály jsou k dispozici na webových stránkách veletrhu. Včasné zaslání vyplněných přihlášek k účasti do 31. 10. 2012 bude zvýhodněno nižší cenou za výstavní plochu.

Na shledanou na jubilejním 15. veletrhu Střechy Praha 6. – 9. 2. 2013 v Letňanech! www.strechy-praha.cz

Nové logo výstavy Solar Praha 2013

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.