logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Inovace ve stavebnictví: Mějte stavbu pod kontrolou

S revolučním řešením - službou „Moje stavba online“ přichází firma STATING – partner programu POROTHERM DŮM Wienerberger. Z pohodlí domova můžete mít svůj rozestavěný dům pod kontrolou 24 hodin denně.

Stavba rodinného domu není jednoduchou záležitostí. Domluvený plán stavby mnohdy mění nové okolnosti a snadno pak dochází ke změně časového harmonogramu i rozpočtu. Lidé mají obavy nechat stavbu bez vlastního dozoru, dojíždět na stavbu však bývá časově náročné

Základní očekávání investora při výběru stavební firmy často bývá transparentnost a důvěryhodnost. Firma STATING udělala v tomto směru důležitý krok vůči zákazníkům. Díky službě „Moje stavba on-line“ nabízí zákazníkům sdílení všech důležitých informací prostřednictvím internetového portálu. „Dlouhodobě se snažíme přesvědčit klienty, že i v českém stavebnictví mohou být firmy, které jsou spolehlivé a přitom nejsou dražší. Nebojíme se toho, že nám zákazník vidí pod ruce. Chceme, aby měl investor co nejvíce informací o realizaci jeho stavby. Zároveň tak můžeme předejít případným nedorozuměním,“ říká majitel stavební firmy, Ing. Pavel Hurych.

Služba „Moje stavba online“ nabízí přehled o všech dokumentech stavby, a to včetně stavebního deníku, který je denně aktualizován. Zákazník může do deníku vkládat své připomínky či vlastní fotografie k té dané fázi stavby. Samozřejmostí je informace o průběžném čerpání dohodnutého rozpočtu a přístup k veškeré stavební dokumentaci.

Důležitou součástí služby je harmonogram, díky kterému má zákazník přehled o aktuálním dění na stavbě oproti původnímu plánu. Investor si z pohodlí domova může také prohlédnout fotografie z jednotlivých fází stavby nebo dokonce pomocí kamery online sledovat, co se na stavbě právě děje. Zákazník má tak všechny potřebné informace kompletní a kdykoliv přístupné.

Stavební firma je partnerem programu Porotherm dům, který nabízí investorům typové projekty. „Z praxe víme, že fungující vztah mezi stavební firmou a investorem je jedním z nejdůležitějších kritérií pro bezproblémovou spolupráci při stavbě rodinného domu. Zavedením této inovace do praxe dojde zákonitě k zprůhlednění celého průběhu výstavby. Transparentnost ve vztahu k zákazníkovi při výstavbě jeho domu dostává tímto krokem konkrétní podobu s možností kdykoli ověřit správný průběh výstavby,“ říká Roman Šulista ze společnosti Wienerberger.

Více informací najdete na www.mojestavbaonline.cz.

Moje stavba online

Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.