logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová regulace rekuperačních jednotek s tepelným čerpadlem Anaconda

Tepelná čerpadla AC Heating představují novou regulaci rekuperačních jednotek s tepelným čerpadlem Anaconda. Avizované vylepšené ovládání rekuperačních VZT jednotek ANACONDA je zde!

Řídicí systém xCC, který zahrnuje nyní nově integrované uživatelské rozhraní i pro část vzduchotechniky, je nyní standardně dostupný.

Uživatelské rozhraní řídicího systému xCC pro tepelná čerpadla AC Heating slouží nyní i pro ovládání a řízení vzduchotechniky v zařízení Anaconda.

Anaconda je kompaktní zařízení, které kombinuje tepelné čerpadlo o výkonech od 6 kW do 19 kW, aktivní rekuperaci, pasivní rekuperaci a zásobník s teplou užitkovou vodou. Teplá užitková voda je ohřívána z odpadního tepla chlazení nebo z přebytkového tepla při větrání/rekuperování vzduchu objektu.

Velmi rádi Vám k tomuto tématu prozradíme více. Obraťte se na nás pomocí mailu info@ac-heating.cz, telefonu 731 071 599 nebo pomocí webového formuláře na našem webu www.ac-heating.cz.

Za tým AC Heating

Ing. Lubomír Kuchynka
www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
731 071 599

Řídicí systém xCC pro tepelná čerpadla AC HEATING Anaconda

AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.