logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Velkoformátová dlažba Diana XXL - Moderní betonová dlažba

Firma Lias Vintířov uvádí novinku v sortimentu betonových zámkových dlažeb LiaStone v podobě moderní ucelené řady pod názvem Diana XXL. AKCE KVĚTEN 2012: 1 m2 dlažby Diana XXL za 199 Kč (bez DPH).

Dlažba Diana XXL

  • rozměry: 800x400x100 mm
  • 1 paleta: 18 ks/ 5,76 m2 / 1,434 kg
  • moderní venkovní dlažba odpovídající nejnovějším trendům
  • splňuje nejnáročnější požadavky na mrazuvzdornost, CHRL a pevnost
  • k dostání v libovolných barevných variantách či různě barevných mixech
  • díky síle 100 mm umožňuje pojezd všech dopravních prostředků
Velkoformátová dlažba Diana je díky svým vlastnostem vhodná nejen do zahrad a k bazénům, ale i pro nově budovaná či rekonstruovaná náměstí případně obecní chodníky atd.

Kde koupit velkoformátovou dlažbu Diana XXL

Velkoformátovou dlažbu Diana XXL a další prvky ze sortimentu zámkových dlažeb a zahradní architektury LiaStone koupíte v rozsáhlé prodejní síti nebo u obchodně technických poradců LiaStone. Kontaktovat obchodně technické poradce pro LiaStone

Proč zvolit velkoformátovou dlažbu...

Současnému modernímu trendu vévodí v oblasti obkladů a dlažeb nadále velké formáty, které dotváří dojem čistého a bezkonfliktního prostoru. Prioritou celkového vjemu je tedy design a jednotný styl. To ovšem platí nejen o interiéru, ale rovněž o exteriéru. I zde najdou uplatnění přímé a pravoúhlé linie, které díky své „jednoduchosti“ umožní posílit celkový dojem ze stavby, plochy, či jiného architektonického díla. Může se například jednat o pochozí plochy zahrad či vstupní prostory privátních objektů, ale stejný dojem udělá tato skladba i v případě veřejných ploch.

velkoformátová dlažba Diana

Pokládka velkoformátové dlažby Diana XXL

Vlastní pokládka nevyžaduje žádné nadstandardní požadavky na skladbu podloží a je prakticky shodná s pokládkou klasické zámkové dlažby.

Více informací o dlažbě Diana XXL
LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.