logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Školení RHEINZINK - PÁJENÍ 2012

Školení RHEINZINK pro klempíře proběhne koncem března. Cílem je teoreticky a prakticky upřesnit všechny informace, které se týkají tradiční klempířské techniky spojování plechů - pájení naměkko.

Školení RHEINZINK - PÁJENÍ

Cílem jednodenního školení je teoreticky a prakticky upřesnit všechny informace, které se týkají tradiční klempířské techniky spojování plechů - pájení naměkko. Během školení si budou moci všichni účastníci prakticky vyzkoušet svoji zručnost a pod dohledem školicího klempíře si potvrdit kvalitu své práce. Školení je určeno všem, kteří se nebojí změnit zajeté zvyklosti a těm, kterým záleží na vysoké odborné úrovni jejich práce. Umět dobře pájet znamená i podporu a udržení tradičního klempířského řemesla, které v naší zemi postupně zaniká.

Školení proběhne 27.3. v Hradci Králové a 29. 3. v Brně.

  • Umíte opravdu dobře pájet?
  • Máte opravdu to správné nářadí?
  • Chcete se s námi podělit o svoje zkušenosti?

Přijeďte za námi, získáte novou zkušenost.

Podrobnější informace o školení Pájení včetně přihlášky Vám zašleme obratem na info@rheinzink.cz nebo na telefonu číslo 325 611057.

Školení RHEINZINK 2012 - PÁJENÍ

RHEINZINK ČR, s.r.o.
logo RHEINZINK ČR, s.r.o.

RHEINZINK je výrobce značkového titanzinku pro střechy, fasády a odvodňovací systémy. Přírodní titanzinek RHEINZINK vyniká kvalitou a bezúdržbovostí, nemusí se natírat. K dalším přednostem materiálu patří dlouhá životnost, ohleduplnost k životnímu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.