logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Veletrh FOR THERM se připravuje na další ročník

Veletrh FOR THERM v lednu zaznamenal první vlnu přihlášek vystavovatelů a jejich vzrůstající počet slibuje zajímavý a úspěšný třetí ročník.

FOR THERM v roce 2011 potvrdil dlouhodobý zájem o vytápění, obnovitelné zdroje energie, vzduchotechniku a alternativní zdroje energie nejen mezi odbornou veřejností, ale zejména mezi koncovými zákazníky. Veletrh proběhl i v roce 2011 pod hlavičkou FOR ARCH a souběžné veletrhy přilákaly dohromady na pražské výstaviště v Letňanech přes 78 000 návštěvníků. Účastnilo se 117 vystavovatelů na přibližně 2700 m2 čisté výstavní plochy.

Počet do ledna již přihlášených vystavovatelů převyšuje počet přihlášených za stejné období minulého roku. Svou účast potvrdily firmy ROMOTOP, ATMOS – Cankař a syn, ŽDB GROUP – VIADRUS, Fenix trading, HAAS + SOHN, Tepelná čerpadla IVT, NEWAG a mnoho dalších.


Již třetí ročník bude probíhat tradičně v PVA EXPO Praha v Letňanech v termínu 18. – 22. 9. 2012 a vrací se tak ke konání od úterý do soboty. Pořadatelé tento rok rozšiřují nejen doprovodný program, ale i spolupráci s odbornými a mediálními partnery veletrhu. Návštěvníci se již dnes proto mohou těšit na přednáškový panel věnovaný ekologickým a úsporným způsobům vytápění domů. Hlavním cílem pořadatelů na rok 2012 je zvýšit nejen počet vystavovatelů, ale i návštěvnost z řad odborné veřejnosti. Více informací se dozvíte na stránkách veletrhu FOR THERM.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.