logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Snižte náklady na zimní údržbu i jarní úklid s Ekogritem

Podstatnou výhodou Ekogritu je úspora nákladů. Ušetříte jak při zimní údržbě, tak i při následném jarním úklidu komunikací. Pomocí 1 m3 Ekogritu lze ošetřit za použití posypových mechanismů plochu 15 až 20 tis. m2.


  • Při srovnání se stejným množstvím standardního inertního posypu lze konstatovat, že plochy ošetřené Ekogritem jsou až 3,5x větší.
  • Díky malé hmotnosti lze ve srovnání s pískem či drobným kamenivem až zčtyřnásobit objem dopravovaného posypu v sypači. Během 1 jízdy tak lze ošetřit větší plochu - šetříte čas i pohonné hmoty.
  • Účinnost Ekogritu neklesá při oslunění. Během tání vzlíná na povrch a díky tomu při následných mrazech zůstává na povrchu umrzlé vrstvy. Jeho užitná doba je delší než u jiných posypových materiálů.
  • Při jarním úklidu přináší další úspory. Díky nízké objemové hmotnosti zaplatíte nižší poplatek za uložení odpadu.
  • Ekogrit spláchnutý do kanalizace ji na rozdíl od jiných posypů neucpává. Je lehký a průběžně se odplavuje. Ušetříte za údržbu kanalizačního řádu.

Ekologické parametry Ekogritu vyhovují standardu Ministerstva dopravy a vyhlášce Ministerstva životního prostředí č. 383/2001 o nakládání s odpady. Dokládá to i získaná značka “Ekologicky šetrný výrobek”.


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.