logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Multical 602

Měřič vychází z koncepčně velmi úspěšného modelu MULTICAL® 601. Nabízí tak nejen spolehlivé a přesné měření, ale i mnoho vylepšení a praktických doplňků, které zvyšují jeho přidanou hodnotu.

MULTICAL® 602 je modulárním systémem, jenž je právě kvůli této koncepci systémem velmi flexibilním. V kombinaci s osvědčeným a velmi přesným ultrazvukovým průtokoměrem ULTRAFLOW® 54 tak obdržíte technologickou špičku pro svoji aplikaci. Měřič je navržen v tradičním designu Kamstrup.


MULTICAL® 602 pro regulaci tepla a chladu

MULTICAL® 602 komunikuje se svým okolím prostřednictvím přehledného displeje a výměnnými moduly s různými komunikačními rozhraními, mezi něž patří např. M-Bus, LonWorks, Metasys N2, RS232, rádio nebo „Bezdrátový M-Bus“, dále analogové nebo impulzní výstupy, připojení prostřednictvím Ethernetu nebo GSM.

Z čelního panelu můžete komfortně měnit datum a čas, M-Bus adresu anebo impulzní číslo pro externí vodoměr. Pro zajištění maximální spolehlivosti je MULTICAL® 602 vybavený obvodem reálného času, sledováním stavu baterie a indikací nízkého napětí a automatickou zálohou naměřených dat.


UNITHERM Group, a.s.
logo UNITHERM Group, a.s.

UNITHERM Group nabízí: Podporu projekční činnosti vytápění hal, návrh měřičů tepla Kamstrup. Prodej vybraného obchodního zboží pro energetiku a tepelnou techniku: Měřiče tepla Kamstrup, topné jednotky Nivolair, destratifikátory.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.