logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Regulus zve na výstavu Domov a teplo 2011

Přijďte se podívat na stánek firmy Regulus na nejmodernější švédská tepelná čerpadla CTC a solární kolektory.

Domov a teplo (8.9. - 11.9.2011, Výstaviště Lysá nad Labem) je výstava zaměřená na tepelnou techniku. Společnost Regulus, jako přední výrobce a dodavatel topných systémů využívajících obnovitelné zdroje energie, zde nebude chybět. Přijďte se podívat na náš stánek na nejmodernější švédská tepelná čerpadla CTC a solární kolektory.

Dále Vás seznámíme se současnými trendy vytápění bytových a rodinných domů, ať už starších nebo stavěných v pasivním standardu. Stejně tak se dozvíte o možnostech získání dotací na solární kolektory, tepelná čerpadla a kombinace těchto systémů.

U našeho stánku si budete moci prohlédnout tepelná čerpadla typu vzduch-voda řady EcoAir, rekuperační jednotky řady Sentinel Kinetic, trubicové kolektory KTU, a samozřejmě nejmodernější ploché solární kolektory KPG, které díky svým vynikajícím parametrům představují špičku v solární technice.

Ohledně problematiky obnovitelných zdrojů Vám budou k dispozici naši odborníci, se kterými můžete prodiskutovat širokou problematiku technických parametrů tepelných čerpadel, kolektorů a zapojení do otopných soustav.

VOLNÁ VSTUPENKA

Regulus - Úsporné řešení pro vaše topení




REGULUS spol. s r.o.
logo REGULUS spol. s r.o.

Regulus byl založen roku 1992 v Praze a od té doby se podařilo vybudovat stabilní ryze českou firmu, která dnes celkem zaměstnává, i ve svých dceřiných společnostech, téměř 180 kvalifikovaných pracovníků. Jedná se o dynamicky se rozvíjející firmu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.