logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Seminář Speciality v oceňování staveb II

Firma Callida, s.r.o. připravila pro rozpočtáře a kalkulanty pokračování úspěšného semináře Speciality v oceňování staveb II., který proběhne 4. října 2011 v Praze. Přihláška na http://www.callida.cz.

Reklama

Firma Callida, s.r.o. připravila pro rozpočtáře a kalkulanty pokračování úspěšného semináře "Speciality v oceňování staveb II.". Seminář proběhne v úterý 4. října 2011 v Praze. Přihláška a další informace jsou k dispozici na http://www.callida.cz.

Účastníci semináře se na praktických příkladech dozví proč navštívit místa budoucí stavby, kde hledat úspory ve stavebních rozpočtech, jak správně používat ceníkové příplatkové a přirážkové položky či co zahrnují náklady zhotovitele stavebního díla. Zároveň se rozpočtáři, kalkulanti, stavbyvedoucí, přípraváři či další profesní odborníci ve stavebnictví seznámí s vývojem ceníkových položek stavebních prací v posledních letech, dostanou návod jak zorganizovat tvorbu a kontrolu rozpočtů a výkazů výměr a mnoho dalších stavbařských informací. Příklady a témata semináře vychází z dlouholeté praxe expertky v rozpočtování Heleny Kalivodové, spolumajitelky firmy Questima - cost management a poradenství v rozpočtování, která bude přednášet společně s Ing. Vítězslavem Melounem, projektovým manažerem pro oblast tvorby a zpracování oceňovacích dat společnosti Callida, dodavatele komplexního oceňovacího systému euroCALC 3.

Účastníci si osvěží či doplní své znalosti z oblasti rozpočtování a kalkulace staveb. Budou mít prostor na konkrétní dotazy k tématům a dalším oblastem ze zpracovávání stavebních rozpočtů. Seminář je nezávislý na rozpočtovém programu, který účastníci při své práci používají. Účast na semináři je přínosem zejména pro rozpočtáře, kalkulanty, přípraváře, projektanty, manažery a pracovníkům státní správy.

Seminář připravila firma Callida, s.r.o. ve spolupráci s firmou Questima, s.r.o. Proběhne v úterý 4. října 2011 v Masarykově koleji, Thákurova 1, Praha 6. Přihláška a další informace jsou na http://www.callida.cz.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.