logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

HELUZ přiveze na FOR ARCH žhavou novinku

Kromě cihelných bloků s integrovanou tepelnou izolací HELUZ Family 2in1 nebudou na stánku chybět ani roletové a žaluziové překlady, komínové systémy, akustické a nepálené cihly, stejně jako ukázky použití omítek na jednovrstvé zdivo.

Absolutní novinku v podobě broušených cihelných bloků s integrovanou tepelnou izolací přiveze na pražský veletrh For Arch společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. Cihelné bloky HELUZ Family 2in1 jsou v prodeji od léta letošního roku a na For Archu absolvují svou veletržní premiéru.

Nové broušené cihelné bloky jsou výsledkem několikaletého vývoje a spojují v sobě ty nejlepší vlastnosti kvalitního zdicího materiálu a tepelné izolace. Základem produktu je v Česku i na Slovensku oblíbená cihla HELUZ Family, do jejíchž dutin je vložena tepelná izolace v podobě expandovaného polystyrenu. Výsledkem je tak jedinečný zdicí materiál, který má nejlepší tepelněizolační parametry na trhu a je vhodný pro výstavbu domů s téměř nulovou spotřebou energie. Polystyren je v dutinách cihel pevně fixovaný a i při vyřezávání otvorů pro elektroinstalace či úpravách velikosti bloku zůstává uvnitř cihel. Nabízí výborné tepelněizolační vlast¬nosti, jež dosahují lepších výsledků než minerální vlna. Jednovrstvé zdivo z cihel HELUZ Family 2in1 díky tomu s rezervou splňuje požadavky na obvodové konstrukce nulových, pasivních a nízkoenergetických domů bez dodatečného zateplení a má předpoklad stát se lídrem na trhu stavebních materiálů.

Kromě cihelných bloků HELUZ Family 2in1 nebudou na stánku společnosti HELUZ chybět ani roletové a žaluziové překlady, komínové systémy, akustické a nepálené cihly, stejně jako ukázky použití omítek na jednovrstvé zdivo.

Již 22. ročník veletrhu For Arch se bude konat ve dnech 21. – 25. 9. 2011 a bude zaměřen na nízkoenergetické stavění. Zájemci naleznou stánek společnosti HELUZ pod číslem B9 v hale 1.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.