logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Slušivé a funkční oděvy pro pokrývače

Ten, kdo je každodenně vystaven tělesné námaze při práci ve venkovním prostředí, se ve svém pracovním oděvu musí také dobře cítit, a to při každém počasí.

Reklama

Aby byl všední pracovní den pro pokrývače snadnější, bezpečnější a pohodlnější, nabízí firma MEWA kompletní servis v oblasti provozních textilií pro rozmanité požadavky tohoto oboru – s dobře roztříděným sortimentem pracovních a ochranných oděvů a ochranných pomůcek, od ochrany hlavy až po bezpečnostní obuv.

MEWA nabízí kolekce, které nebyly navrženy pouze speciálně pro pokrývače. Sériemi „Generation Work“ a „Generation Core“ chceme vyhovět rostoucím požadavkům zaměstnancům, pokud jde o pohodlí, ale také pokud jde o aktuální módní vkus. „Generation Work“ se proto prezentuje v džínovém vzhledu. Do kolekce patří bunda, vesta a dvoje krátké kalhoty, jedny z nich s kapsami na kolenou vyztuženými cordurou. Jako kvalitní streetwaer vypadá „Generation Core“ z plátna, lze však používat také při montážních a stavebních pracích uvnitř budov. Barevná paleta robustní a sportovní kolekce – sestávající z kalhot, kalhot s laclem, bund, vest a košilí – sahá od chilli červené a modré přes amazonově zelenou až po titanově šedou. Přiléhavé střihy, ergonomicky tvarované rukávy a nohavice jakož i zipy naruby a prodloužené zádové díly jsou dalšími znaky této série. Díky mnoha zapracovaným kapsám lze pracovní materiál prakticky ukládat. Multifunkčností se vyznačuje série „Performance“, kterou lze rovněž nosit venku i uvnitř. Zatímco bunda a vesta venku hřejí, lze ve slunečné dny kalhoty s laclem vyměnit za tříčtvrťáky nebo bermudy. Funkční kapsy, částečně vyztužené cordurou, přispívají stejně jako reflexní lemovky ke zvýšení bezpečnosti při špatném počasí nebo ve tmě. Základními barvami jsou béžová safari, makově červená a asfaltová šedá.


Generation Core od firmy MEWA: Pracovní oděv je robustní a sportovní, vypadá jako kvalitní streetwear, hodí se ale perfektně ke všem montážním pracím a pracím ve vnitřním prostředí.

Pracovní oděv od firmy MEWA: Generation Work v džínovém vzhledu přesvědčí také inovativním vzhledem a perfektním zpracováním.

MEWA Performance okouzlí moderním dvoubarevným vzhledem a nabízí mnoho praktických detail


MEWA Textil-Management
Společnost MEWA má 41 poboček po celé Evropě a zajišťuje svým zákazníkům s vysokou odpovědností rozsáhlé a výnosné služby zásobování průmyslovými textiliemi, jako jsou pracovní a ochranné oblečení, textilní čisticí utěrky, rohože a rohože zachycující olej a produkty bezpečnosti práce a technických požadavků. Celkových 3.900 zaměstnanců pečuje o více než 154.000 zákazníků z oblasti průmyslu, obchodu, řemesel a gastronomie. V roce 2010 bylo docíleno obratu 448 milionů eur. Společnost MEWA, která byla založena v roce 1908, dnes patří k vedoucím dodavatelům v oblasti textilního managementu a získala v říjnu 2009 vyznamenání „Značka století“ od renomovaného německého odborníka na značky. V roce 2011 zařadila porota pod vedením berlínského profesora ekonomie Bernda Venohra společnost MEWA do první ligy nejvýznamnějších německých hráčů na světovém trhu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.