logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Inovace uživatelského rozhraní regulačního systému xCC

Tepelná čerpadla AC Heating || Inovace uživatelského rozhraní regulačního systému xCC.

Nové uživatelské rozhraní regulačního systému xCC, intuivní ovládání, nová grafika.

Tepelná čerpadla AC Heating Convert AW dostala novou verzi regulačního systémem xCC, který je zaměřen na komplexní řízení celé topné soustavy. Inovace se týká uživatelského rozhraní, které je k dispozici na barevném dotykovém displeji nebo na obrazovce počítače.

Nové rozhraní bylo poprvé prezentováno na výstavě AQUATHERM 2010.
Ovládání je nyní více intuitivní a uživatelsky přívětivé. Máte-li zájem si řídicí systém prohlédnout, jsme připraveni Vám vyhovět. Jednou z možností je prohlídka přímo u nás v referenční kanceláři, nebo druhou variantou je přes Váš počítač z pohodlí Vašeho domova či pracoviště přes internet.

Více informací získáte u našich aplikačních specialistů. Obraťte se na nás mailem (info@ac-heating.cz), telefonicky (www.ac-heating.cz/kontakt.htm) nebo prostřednictvím formuláře na našem webu.

Ing. Lubomír Kuchynka
www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
775 211 408
AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.