logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Oceňování stavebních prací - rozpočtování staveb a stavebních prací

Pro rozpočtáře a kalkulanty je otevřen třídenní vzdělávací kurz Oceňování stavebních prací v termínu 25. - 27. 10. 2010 v Praze.

Reklama

Pro rozpočtáře a kalkulanty je otevřen třídenní vzdělávací kurz Oceňování stavebních prací v termínu 25. - 27.10. 2010 v Praze, zaměřený na principy rozpočtování staveb a stavebních prací. Kurz je nezávislý na rozpočtovém programu, se kterým účastníci pracují.
V průběhu třech dnů účastníci získají či si prohloubí své znalosti v jednotlivých typech oceňování, kalkulačních vzorcích, kalkulaci přímých a nepřímých nákladů a v mnoha dalších oblastech. Lektorkou kurzu je zkušená a velmi uznávaná rozpočtářka Helena Kalivodová z firmy Questima, s.r.o.

Při výkladu se zaměřuje na praktické postupy oceňování staveb, sestavování nabídkových rozpočtů a kalkulace nákladů. Kurz je doplněn mnoha příklady a bohatými zkušenostmi z její každodenní praxe. Účastníci mohou do výkladu vstupovat, ptát se a konzultovat své zkušenosti. Oceňování stavebních prací je kurz určený rozpočtářům, kalkulantům, projektantům, investorům, manažerům, pracovníkům státní správy a všem, pro které je znalost cenotvorby stavebních prací nezbytná.


Další informace jsou k dispozici na http://www.callida.cz.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.