logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelná čerpadla AC Heating: Inovace a rozšíření regulačního systému xCC

Tepelná čerpadla AC Heating || Inovace a rozšíření regulačního systému xCC, pokrývající i ty nejnáročnější aplikace v novostavbách i starších domech.

Stále pracujeme na vývoji regulačního systému xCC. Inspirací nám tentokrát byla aplikace, která řeší vytápění velkého rodinného domu s dvěma bytovými jednotkami, vnitřním bazénem s vytápěnou bazénovou halou a vířivkou. Zdrojem tepla je kaskáda dvou tepelných čerpadel Convert AW16 se záložním elektrokotlem řízenou regulací xCC.

V této souvislosti byly integrovány tyto nové možnosti:
  • Připojení dvou nezávislých ohřívačů TUV.
  • Rozšíření o regulaci druhého bazénu / vířivky, včetně samostatně regulovatelné teploty v bazénové hale. Každý okruh může pracovat na jiném teplotním spádu.
  • Rozšíření o 8 - 16 nezávisle řízených topných okruhů. Tato funkce je vhodná např. pro hotely, každá místnost může mít svůj vlastní časový program.
  • Možnost nezávislého chování jednotlivých tepelných čerpadel kaskády (např. 1.TČ topí TUV, 2.TČ ohřívá bazén) = zvýšení účinnosti systému.
  • Dva univerzální nezávislé časově řízené výstupy 230 V AC (volitelně 24 V AC/DC) pro připojení dalších komponentů.
Věříme, že nové funkce našeho regulačního systému xCC přinesou další aplikační možnosti tepelných čerpadel AC Heating.

info@ac-heating.cz
775 211 408

AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.